Wij plaatsen niet alleen zwembaden, wij verzorgen ook het zwembad onderhoud!

skimmerbad

Zwembad onderhoud

Om maximaal van uw zwembad te genieten is zwembad onderhoud een belangrijk aspect.
Ziet u dat als een nadeel? Dat is helemaal niet nodig. Wij nemen u die taak graag uit handen!

Wij plaatsen niet alleen zwembaden, wij verzorgen ook het zwembad onderhoud!

In het voorjaar maken we het zwembad voor u schoon en in de herfst maken we uw zwembad “wintermaanden klaar”. Dat laatste doen we door middel van een net of een winterzeil over uw zwembad heen te spannen. Hiermee voorkomen we dat er bladeren in het zwembad vallen.

U kunt bij ons een contract afsluiten zodat u geen omkijken heeft naar die vervelende zwembad onderhoud. U kunt dan 100% genieten van uw privé zwembad.

De contracten die we afsluiten zijn wekelijks contracten, maandelijkse contracten of een contract dat we een aantal keren per jaar uw zwembad onderhoud helemaal uit handen nemen.

Zoekt u een nieuw zwembad? Bekijk eens de nieuwe trends..

Inspiratie & trends

 

Onze vakmensen staan voor u klaar!

Er moet zeer precies te werk worden gegaan.

Los van de gebruikelijke werkzaamheden, moet er bijzonder veel aandacht besteedt worden aan een opbouw die volledig vlak (waterpas) is, de waterdichtheid, de verlichtingspunten, bevestigingspunten voor afdekkingen (maar ook voor de inspuiters en/of skimmers) en een overloop goot.

Bij dit laatste wordt rekening gehouden met een optimale doorstroming van het water, zodat later zo weinig mogelijk “dood” water ontstaat en u langer zonder ergernis van uw zwembad kunt genieten.

De aanleg wordt afgerond met een complete advisering hoe u de technische installatie moet  gebruiken, en vanzelfsprekend overhandigen wij u ook een duidelijke handleiding.

Naast technische zaken wordt u ook geadviseerd over het op peil houden van uw waterkwaliteit. Ook nadat wij de werkzaamheden hebben afgerond, kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken