Waarom Jeroen Kissen als uw Zwembad Bouwer?

skimmerbad

Jeroen Kissen Zwembadbouw is een innovatief bedrijf dat garant staat voor een kwalitatieve en duurzame uitvoering van uw project.

Bij Jeroen Kissen Zwembadbouw staat de klant voorop. Wij besteden een hoop aandacht aan service tijdens alle fasen van het verwezenlijken van uw zwembaddroom.
Zowel voor, tijdens als na de aanleg staan we voor u klaar!

Ons Motto: Uw droom is onze passie.

Uw droom realiseren wij met uitstekend vakwerk, kwalitatieve materialen en steeds rekening houdend met uw individuele wensen.
Wij doen dit met een team van vakkundige professionals en op uw verzoek in samenwerking met andere kwalitatieve partners.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Zwembad advies van ontwerp tot de duik

Wij begeleiden u door het gehele project. Laat u in een adviesgesprek geheel vrijblijvend informeren over onze mogelijkheden. Het maakt niet uit of u al een idee in uw hoofd heeft of nog volledig blanco bent. Het project begint bij de tekentafel om de ideeën te realiseren of uw bestaande ideeën uit te werken. De nieuwste zwembadtrends zijn op onze website te vinden.

We komen graag bij u op locatie kijken. Zo kunnen wij dan een passend en vakkundig advies geven dat volledig aansluit op uw wensen. Met beeldmateriaal en staaltjes of monsters presenteren wij tot in detail de grote variatie aan mogelijkheden. Zo krijgt u ook een gevoel bij de producten die wij u aanbevelen.

Uiteraard maken wij, na ons adviesgesprek, een offerte op maat, zodat u alles nog eens rustig kunt bekijken en eventueel nog aanvullende vragen kunt stellen.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

Algemene leveringsvoorwaarden

Al onze adviezen, offertes, leveringen en service zijn gebonden aan onze algemene leveringsvoorwaarden.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken