Zwembad aanleggen begint bij een goed ontwerp.

skimmerbad
Het visueel maken van jouw droomzwembad!

Voordat we aan de bouw beginnen besteden we een hoop tijd en aandacht aan het ontwerp.
Dit ontwerp moet 100% aan uw wensen voldoen.

Er zullen veel keuzes gemaakt moeten worden, waar we in ons adviesgesprek uitgebreid bij zullen stilstaan. Om u hierbij te helpen kunnen wij u voorzien van een hoop inspirerende ideeën. Het doel is om een totaalbeeld te realiseren van uw wensen. Daarna gaan we naar de tekentafel om uw idee visueel te maken.

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die we kunnen bieden!
Welke sfeer past bij u?

Wat spreekt u het meeste aan? Een moderne, strakke of juist van een landelijke sfeer?
Welke vormen vindt u mooi? Heeft u een voorkeur voor materialen en accessoires?

Hierbij moet worden gekeken naar uw (toekomstige) levenssituatie. Mensen met kinderen hebben hierin andere wensen als zwembadgebruikers zonder kinderen.

Het is belangrijk om voor ons te weten welke sfeer u voor ogen heeft met uw zwembad in uw tuin (of indoor, dat is ook een mogelijkheid).

Wilt u graag een terras bij uw zwembad? Dan kijken wij goed waar uw zon- en schaduwplekken zich bevinden in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin, met het zwembad, het terras en de tuinpaden een prachtig geheel gaan vormen.

Heeft u al aan het terras en de tuinpaden gedacht?
Ook dat verzorgen wij! Wij kijken naar het totaalbeeld.

Steeds vaker krijgen we de vraag om van een terras een woonkamer te maken.
Ook dat kunnen we voor u verzorgen.

Op deze manier kunt u optimaal van uw terras genieten, welk jaargetijde het ook maar is.
Zomers kunt u lekker lang van de zon genieten, als het kouder wordt heeft u de mogelijkheid om het terras lekker te verwarmen.

Dit zou u zelfs compleet kunnen maken met het koken in een buitenkeuken, een muziekje of een televisie erbij. U kunt uw droom volledig werkelijkheid laten worden, er zijn volop mogelijkheden.

Wat een luxe! En dat gewoon bij u thuis!
Heerlijk genieten van het leven!

Het is van belang om te bepalen welke functie de tegels, paden en bestrating zullen hebben. Is het om overheen te lopen, is het om een terras te maken of wordt het gebruikt om auto’s op te parkeren?

De keuze van de juiste tegel hangt af van de functie. Wij werken met de nieuwste materialen en volgens de nieuwste methode voor het leggen van het tuinterrassen.

Bij ons worden tegels in een drainage mortel van kiezelstenen (Limburgs grind) gelegd. Deze kiezelstenen zijn 4 tot 8mm. De drainagemortel wordt in een laag van 5 tot 10 centimeter aangebracht. De tegels worden in een verse drainagemortel verwerkt en liggen dan muurvast. De methode is snel, onderhoudsarm en duurzaam. Zo heeft u geen last van optrekkend vocht en kan overtollig water snel worden afgevoerd.

Zie hieronder het filmpje hoe wij uw tegels leggen. De uitleg over onze drainage mortel methode begint vanaf 2 minuten.

Zie hieronder de link naar het filmpje hoe wij uw tegels leggen. De uitleg over onze drainage mortel methode begint vanaf 2 minuten.

Wilt u meer informatie of advies over het ontwerp van uw zwembad?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jeroen Kissen zwembadbouw in Weert.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken