Inspiratie

skimmerbad

Trends

skimmerbad

Ieder jaar gaan wij voor u op zoek naar de nieuwste zwembad- en welness trends door middel van beursbezoeken, het volgen van interessante blogs en het bezoeken van de beste zwembad fabrikanten en evenementen.

De trends voor dit jaar zijn daardoor erg goed in kaart gebracht en deze wil ik graag met u delen om u te helpen in uw keuze.

Natuurlijke en duurzame producten

Natuurlijke en duurzame producten winnen terrein. Consumenten vragen steeds meer om materialen toe te passen als hout en graniet, maar willen ook qua aankleding en sfeer de natuur steeds nadrukkelijker terugzien. Consumenten hebben steeds meer respect voor de natuur en willen de weldadige invloed hiervan ervaren in hun directe omgeving. Trendy zwembad kleuren zijn dan ook de lichte kleuren en aardetinten.

“Groene” apparatuur is energiezuinige apparatuur en ook deze wordt ook steeds vaker toegepast bij de zwembaden aanleg.

Ambacht

Handwerk en degelijk vakmanschap worden steeds belangrijker. Dat maakt het ook mogelijk om maatwerk te leveren en zo aan al uw persoonlijke eisen en wensen tegemoet te komen. Een unieke uitstraling van het zwembad speelt in op de trend van het onderscheiden en anders willen zijn dan de grijze massa. De vele mogelijke variaties van vormen en materialen zijn hier een voorbeeld van.

Balans

Meer en meer is het van groot belang dat het zwembad past in de stijl en de sfeer van de tuin en het ontwerp van het huis. Het totale plaatje moet in balans zijn en alle onderdelen moeten derhalve één geheel vormen met dezelfde uitstraling. Dat zie je terug in de keuze van de vorm, de materialen van de zwembaden, maar ook in de zorgvuldige situering in de tuin en de aanleg van paden en terrassen. Minstens zo belangrijk is dan de verdere aankleding met terrasmeubelen, parasols, verlichting en buitenverwarming, planten, etc.

Voor het realiseren van die balans werken wij, op uw verzoek, nauw samen met gekwalificeerde bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Wat ons bindt is het professionele vakmanschap en de passie om uw droom te verwerkelijken.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u het beste een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken