Contact

skimmerbad

Wij kunnen u helpen met de aanleg van uw privé zwembad of welness inrichting! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek onze mogelijkheden! U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier invullen maar bellen mag natuurlijk ook.

Ons telefoon nummer is: 06-53676342 of 0495-317329

Veelgestelde vragen
Bent u een erkend bedrijf en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Wij zijn zeker een erkend bedrijf. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd met vakdiploma’s en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe methoden en de  ontwikkelingen in de markt.

Wij zijn zelfs een erkend leerbedrijf, wij mogen beginnende zwembadbouwers opleiden om ze klaar te stomen zodat ze zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren.

Vanzelfsprekend hebben wij een KVK nummer (59891165) en een BTW nummer (NL119426092B01).

Welke garanties biedt u?

Wij bieden de maximale fabrieksgarantie die het product ons biedt. Dit is verschillend per product, in ons adviesgesprek zullen wij u hier zeker uitgebreid over informeren.

Op een bouwkundig zwembad zit een minimale wettelijke garantie van tien jaar. Dat geven wij vanzelfsprekend ook. Dit is voor ons absoluut geen probleem, want onze zwembaden gaan met gemak langer mee dan die tien jaar.

Met onze garantievoorwaarden zitten wij aan de bovenkant van de markt. De meeste bedrijven geven kortere garanties. Wij kunnen dit, omdat we garant staan voor de kwaliteit die we leveren.

In welke regio neemt u werk aan?

Jeroen Kissen zwembaden zit al  meer dan tien jaar gevestigd in Weert. Weert grenst aan Noord-Brabant en België en wordt ook wel de “poort van Limburg” genoemd.
Wij komen ook wel buiten de poort. Wij nemen klanten aan binnen een straal van ongeveer 40 kilometer. Vanzelfsprekend kijken wij niet naar een kilometer meer of minder.

Realiseert u naast zwembaden ook nog andere zaken in de tuin of binnenshuis?

Jazeker, wij kunnen, naast het aanleggen van zwembaden, al uw tegelwerk verzorgen, zowel binnens-  als buitenshuis. Wij kunnen het tegelwerk verzorgen voor uw terras, uw tuinpaden, het badhuis of uw carport, maar ook van uw badkamer, keuken of andere projecten binnen uw huis.
Tevens installeren en renoveren we badkamers.

Wilt u, op ons verzoek, met andere kwalitatieve leveranciers samenwerken?

Dat kan zeker. Onze kracht is dat wij de mogelijkheden hebben om het volledige project zelfstandig uit te voeren, maar als u de voorkeur geeft aan een samenwerkingsverband met andere kwalitatieve leveranciers, is dat voor ons geen probleem.
U bent vrij om hierin zelf een keuze te maken maar wij kunnen u hierin ook uitstekend adviseren omdat wij werken met vaste kwalitatieve partners.

Is een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek mogelijk?

Dit is zeker mogelijk en dit raden we u zelfs aan!
Het is zeer belangrijk om u goed te laten informeren voordat u een keuze maakt. We begeleiden u graag (en vrijblijvend) door dit proces. Het maakt voor ons niet uit of uw plan nog in uw hoofd zit of dat u al een volledig uitgewerkt plan op papier hebt.

Om u goed te kunnen adviseren, komen wij graag bij u op locatie kijken.
Dit geeft ons de mogelijkheid om u een goed advies te geven, dat volledig afgestemd is op uw situatie en uw wensen.

Vanzelfsprekend staan we ook na het adviesgesprek altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan via het contactformulier op onze website. Dit formulier kunt u ook gebruiken om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen of andere vragen te stellen.

Kan ik uw algemene voorwaarden inzien?

Natuurlijk kan dat. Dezen kunt u vinden op onze website of op het moment dat wij u een offerte aanbieden, bieden wij u ook onze algemene voorwaarden aan. Wij vinden het zeer belangrijk dat u deze inziet, dit past volledig in onze open communicatiestructuur met onze klant.

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken