Een zwembad in uw tuin laten bouwen

skimmerbad

Jeroen Kissen Zwembadbouwer Weert

Jeroen Kissen Zwembadbouwer Weert is een innovatief bedrijf dat uw zwembadwensen in vervulling laat gaan! Wij kunnen het hele project voor u verzorgen: van ontwerp tot en met de realisatie.
Er hoeven geen andere partijen in betrokken te worden.

Onze ruim ervaren en volledig gediplomeerde medewerkers hebben voor u de nieuwste en kwalitatief beste producten geselecteerd waarmee we werken. Uw Zwembad is van de gegarandeerd de beste kwaliteit en zal zorgen voor jarenlang zorgeloos zwem- en relax plezier.

Jeroen Kissen Zwembaden

Naast de zwembadbouw zorgt Jeroen Kissen  ook voor zwembad onderhoud, reparatie, de technische installaties, het seizoensklaar maken van uw zwembad en al uw andere zwembadwensen. (Het enige wat we niet hebben is een badmeester!).

Wilt u meer informatie of advies over uw droomzwembad?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jeroen Kissen Zwembadbouwer Weert.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Een greep uit ons assortiment

skimmerbad

Ceramic bad

Dit type zwembad heeft diverse voordelen. Het is volledig osmose ondoorlatend, het is beschermd tegen agressieve UV-stralen en is geschikt voor zout water.

meer informatie

Mozaïek bad

Mozaïek zorgt voor een luxe afwerking van uw zwembad met mozaïek tegels. Alle gewenste maten en/of afbeeldingen zijn mogelijk.

meer informatie

Folie bad

Het materiaal is in iedere kleur verkrijgbaar, elke gewenste diepte is mogelijk. De ondergrond maken wij volledig vlak, zo komt de folie er strak in en ziet u geen oneffenheden.

meer informatie

Polyester zwembad

Opgebouwd uit meerdere lagen wat het zwembad waterdicht en glad oppervlak geeft. De samenstelling van de lagen bepalen de kwaliteit van het zwembad.

meer informatie

Overloop bad

Bij overloop zwembaden ligt de waterlijn gelijk met de rand van het zwembad. Het waterpeil blijft constant mooi vlak wat een heerlijke zwemervaring geeft.

meer informatie

Skimmerbad met hoogwaterlijn

Het effect van een overloopbad met een super hoog water niveau en de skimmer zal het vuil optimaal afzuigen.
De voordelen van een overloop bad maar niet de nadelen!

meer informatie

Een zwembadbouwer begint bij een goed ontwerp.

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die we kunnen bieden!

Wij werken samen met:

Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken