Voor het renoveren van de badkamer, geef Jeroen Kissen de hamer!

badkamer Weert

Badkamer renovatie

Bij het renoveren van een badkamer duiken er vaak onverwachte problemen op die voor extra kosten kunnen zorgen. Daarom is het een verstandige keuze om de badkamer renovatie uit te besteden.

Jeroen Kissen kan dit project voor u verzorgen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering van uw nieuwe droombadkamer! Wij verzorgen het volledige project voor u, van ontwerp tot realisatie! De medewerkers van Jeroen Kissen zijn ruim ervaren en volledig gediplomeerd.

Om de onverwachte problemen te voorkomen is het maken van een goede planning noodzakelijk. Hiermee kan worden bepaald wat er vervangen moet worden en wat de kosten hiervoor zijn. Tevens is het mogelijk om een inzicht te krijgen hoeveel tijd deze klus in beslag gaat nemen. Zo worden onvoorziene kosten, tijdsverlies en ergernissen voorkomen.

Het maken van een goede planning is voor veel mensen een lastige opgave.
Als eerste moeten de ideeën worden vastgelegd op papier. Hiervoor moet een tekening op schaal worden gemaakt. Dan worden de werkzaamheden die nodig zijn om dit te realiseren bepaald.

Dit laatste is vaak een lastige opgave. Wij adviseren u om hier iemand met een gerichte opleiding naar te laten kijken om niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.
We komen graag bij u op locatie kijken. Zo kunnen wij dan een passend en vakkundig advies geven dat volledig aansluit op uw wensen.

Weet u wat er nog kan worden hergebruikt uit uw huidige badkamer?
Weet u welke werkzaamheden er moeten plaatsvinden om uw nieuwe badkamer te realiseren?
Weet u welke materialen u nodig heeft?
Weet u wat u achter de muur (dus uit het zicht) aantreft?

Wij geven u graag een vrijblijvend en vakkundig advies
over uw badkamerrenovatie!

Als u over 1 badkamer beschikt is het van belang dat de renovatie van uw badkamer binnen zo kort mogelijk tijdsbestek plaats vindt. Dit om het overlast van het niet kunnen gebruiken van uw badkamer te beperken. Daarom is het van belang om van te voren alle materiaal op voorraad te hebben zodat er geen tijdverlies optreedt.
In veel gevallen zijn niet alle materialen overal te krijgen tevens is er sprake van levertijden. Dit moet van te voren goed georganiseerd worden om tijdverlies te voorkomen.

Hoe vervelend zou u het vinden als u uw badkamer voor een langere tijd niet kunt gebruiken omdat er tijdverlies wordt opgelopen met het zoeken naar materiaal en het wachten op de levertijd ervan?

Jeroen Kissen neemt al deze zorg uit handen en
zorgt voor de inkoop van uw badkamer materiaal.
Wij zorgen voor optimale efficiëntie bij uw badkamerverbouwing!

Wij besteden ook veel aandacht aan uw badkamer achter de muur, uit het zicht. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van uw badkamer. Denk hierbij aan uw afvoerbuizen, uw warm en koud water leidingen en het elektriciteit. Deze elementen moeten volledig in tact zijn om te voorkomen dat u binnen een aantal jaren tegen problemen aan loopt. Dit controleren we tijdens onze werkzaamheden. Wij garanderen u vakwerk!

Heeft u al aan de afvoer van uw oude badkamer materialen gedacht?
Wij zorgen voor deze afvoer, hier heeft u geen omkijken naar.

Na het ontmantelen van uw oude badkamer richten wij ons op het binnenwerk.
Dit wordt gecontroleerd en waar nodig omgelegd en/of vervangen.
Wij werken schoon en netjes om het overlast tot een minimum te beperken.

Dan starten we met de opbouw van uw droombadkamer.
Wij verzorgen het volledige pakket volledig zelf zodat u met slechts 1 aanspreekpunt te maken heeft. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.
Wij verzorgen alle werkzaamheden voor u, tot en met het laatste kitrandje.

Wij bouwen uw droombadkamer.
Ons motto: alleen het perfecte eindresultaat telt!!
Uw droom is onze passie!

Wilt u meer informatie of advies over badkamerrenovatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jeroen Kissen badkamers in Geldrop.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken