Inspiratie

badkamer Weert

Trends

badkamer Weert

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun badkamermuren en plafond te laten stuken.
Deze stijlvolle afwerking heeft diverse voordelen. Naast dat uw badkamer een moderne, originele uitstraling krijgt is het ook erg hygiënisch. Er worden bij het stuken, in tegenstelling tot het betegelen, geen voegen gecreëerd. Schimmels kunnen zich makkelijker in voegen nestelen dan in een egale wand.

Er zijn diverse soorten waterafstotende pleistersoorten op de markt. Andere pleistersoorten worden geschilderd met speciale badkamer geschikte verf. Dit extra laagje voorkomt dat er vocht in de muur trekt.

Beton Cire is een betonlook stucwerk. Het geeft een bijzondere uitstraling in de badkamer.
Het is verkrijgbaar in zeer veel kleuren. Beton Cire kan toegepast worden voor de gehele badkamer. Doordat beton Cire cement gebonden is met hars is het watervast en ideaal geschikt voor ruimtes als de badkamer.

Hoe gaat u uw droombadkamer inrichten? Op het sanitairgebied is er enorm veel keuze. Denk hierbij aan kranen, wastafels, kastjes, toiletten, douches, wanden, verlichting, baden, enz.
Er is veel meer keuze dan u zult beseffen!

Wij kunnen u hier uitstekend over informeren en wij nemen graag alle keuzes met u door.

Uiteraard maken wij, na ons adviesgesprek, een offerte op maat, zodat u alles nog eens rustig kunt bekijken en eventueel nog aanvullende vragen kunt stellen.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken